:: 1st doodle::

Assalamualaikum...

    salam pembuka bicara.. sudah bersawang blog Iba ni.. entry kali ni berkaitan doodle.. pejam clik pejam celik umat islam dah puasa yang ke 19.. Sekejap je masa belalu... Salam ramadhan untuk umat islam semua manfaatkan ramadhan tahun ni sebaiknye.. Takut-takut tahun depan kite tidak berkesempatan melaluinya lagi..

    Berbalik pada topik doodle tadi.. Sejak kebelakangan ni, sepanjang bulan ramadhan ni, Iba sangat-sangat berminat dengan doodle... Ada kawan Iba buat doodle comel sangat.. Rasa jeles datang tanpa diundang sebab die pandai buat doodle yang comel..

  Maka dengan azam yang penuh, Iba pun blaja dengan slow bak kata blogger terkenal Wan hazel belajar slow-slow jangan tergopoh gapah, study benda ni tak ada final exam... maaf wan.. Iba pinjam ayat wan..
Dengan bangganya Iba dapat buat satu doodle.. walaupun tidak comel ataupun lawa ataupun sebagainya la.. Iba dah berusaha.. maklumla orang baru nak berjinak-jinak dengan adobe photoshop..


    Huhu... Comotkan doodle Iba...


    Credit to Wan Hazel sebab menyediakan tutorial macam-macam.. Dan sangat bermanfaat.. Boleh la kawan-kawan berkunjung ke blog beliau.. ^_^

    Ok.. sekian.. ^_^
..Terima kasih sudi baca..