Kenangan kem feseni'13

Dengan nama Allah.....

   Salam sejahtera... hai... i'm back.. setelah lama tidak berceloteh dlm blog ni.... hmm... dah bersawang blog ni kan... haha... sebenarnya dah lama nk update tp ada kekangan menyebabkan xleh nk update... ok.. Now iba banyak nk cite sal dak2 GT... Untuk pengetahuan u alls, team GT dh bertambah... of coz la dak2 1st year ahli baru GT... huhu... Selamat datang ye adik2 sekalian... Walaupun dh lmbt, still jugak nk ucap selamat datang ke keluarga besar GT...

   Seperti biasa la @ aktiviti setiap tahun utk budak2 yg nk masuk feseni... xtahu ape feseni, pandai2la godek entry iba.. malas nk cite lg sekali... emmm... so, tahun ni kire ada la jugak kem feseni untuk dak2 kompang.. Iba join lagi sekali kem feseni ni.. tahu x knp iba nk join sekali lg kem feseni ni... sbb iba tahu dalam kem ni la kite nk knl dorang lg rapat terutamanya adik2 GT yang baru... Iba mmg jenis susah nk ingt nama orang baru kenal.. dengan cara selalu ngn dorang, gurau2 tegur2, maka iba ingat lah nama dorang.. Sanggup xpegi kenduri kawin kawan demi keluarga GT...  

   Mcm2 la aktiviti yang kitorang buat sewaktu kem feseni.. sampai Iba pun xtaw nk start dr mana.. Iba secara rawak je la.. sebagai santapan... huhu..

   Aktivitinye lebih kurang mcm tahun lepas jugak.. belajar lagu2 kompang like gurindam jiwa, pengantin baru, lemak manis, dan macam2 la tp ni utk adik2 la.. bg iba ni kire refresh sbb iba dh pernah belajar.. Tapi ada juga lagu2 yang iba baru belajar terutamanya lagu yang nk d bawa masuk feseni.. tahun ni pun ada pg pasar jugak tp yg specialnya tahun ni kitorang pg 2 kali.. yela.. sbb 2 minggu kan... pasar UIA 2 seminggu sekali.. lps 2, ada jugak pg TTDI seperti tahun lps... Tp tahun ni kami p 2 kali jugak.. dengan membawa modul2 yang berbeza dr tahun lps, n xbawak kompang pun pg TTDI sbb tahun lps dh pernah kene sound ngan pak guard kt c2.... tahu x, tahun ni kitorang ada lukis banner sendiri...smart sgt idea2 dak2 GT ni... dpt lihat kekreativan msg2 terserlah serta sifat bantu membantu.. pas2 tahun ni ada pg uptown kt damansara... saje2 mkn angin ngn dak2 GT... haha.. mcm2 kan hal dak2 GT ni... ha!!! dorang la ajar iba aktif twitter... semua gara2 dorg.. kui3

   Nk cite sepanjang kem feseni ni, mmg xhabis... n penat la iba nti nk menaip kan... hahaha... so, kite terus lompat pada mlm terakhir kem... seperti tahun lps juga, mereka2 yang pertama kalinya baru masuk kem feseni kene tulis "surat cinta".. hehe... senior2 je yg baca surat 2.. d sbbkan iba ni senior yg xberapa nk senior sgt so, xpyh la baca surat 2.. tahun depan la kot agaknye brpeluang nk baca "surat cinta" 2 sekiranya panjang umo la.... 

  Untuk pengetahun semua la.. yang masuk kem feseni, tidak semestinya die pun masuk feseni mewakili kk9.. kitorang ada pemilihan.. mungkin la kot d tgk dr segi disiplin, kepekaan dan xtaw lah ape yg d tgknye lg.. pd mlm pemilihan 2, nak tahu x ape yg org2 kuat GT buat.. kamk semua kene prank.. kene tuang tepung.. emm.. tutup mata la sangat kan..buat pertama kalinye kene tepung sebanyak 2... sampai xpasal2 iba mengeluarkan air mata.. speechless... haha... dorang mmg terbaik nk kenekan orang pas2 lari naik bilik xturun2... paling klaka, dorang2 yang konon2 "teraniaya" ni, xdapat org, dpt moto jd la.. habis moto dorg kene air asam + tepung..

   Tahu x, iba kene lg teruk ngn amir hamzah.. dah la die pg tuang tepung atas iba, pas2, keesokan harinya kitorang g main bowling, boleh die simpan stokin yg xbasuh sepanjang kem (2 minggu) kt dalam beg iba sehari semalam.... untung xbau... syuk dh ckp stoin amir xbasuh, tp iba xpercaya... hmmm... kesian kan.. nasib badan... haha.. tp ni la kenangan GT... 

   Betapa istmewanya GT ni drpd group2 lain yg iba pernah join, or dak2 class, ngn GT je iba berperangai mcm kt rumah... sbb iba tahu team GT ni saling melengkapi antara satu sama lain.. Mungkin d sbbkan lain2 kos, maka membawa pemikiran yang berbeza dan boleh menerima antara satu sama lain.. sampai satu tahap iba rasa berada dengan family GT seolah2 berada d rumah... dah la... pnt dh iba berceloteh hari ni... banyak lg nk cite sal dak2 GT... tp entry lain pulak.. hoho.. ok.. jom tgk gelagat dak2 GT..


rajah 1.0
huhu... gambar atas ni, modul 1 masa kt TTDI... huhu.. gambar banyak sgt, so, iba letak dlm 1 gmb je senang...


rajah 1.1
Gambar rajah 1.1 ni, modul 2.. menyanyi sorang2 n ada org syco... haha... nak tengok sejauh mana kite fokus... kalau terpegaruh 2. kire fail la... huhu..


rajah 1.2

ha....! gambar atas ni pun, modul 2..kene berjalan kt atas batu2 kecik 2... sambil menyanyi... uiiiiiiiii!!!!!! sakit sgt3.... sampai ada yg nak jatuh bagai... bermacam2 ragam dan idea drpd family GT ni...

gambar2 kem feseni yang lainnya iba mls nk upload... sbb bnyk sgt.. haha..ok la.. setakat ni je la celotehnye... ponat dah... ^_^

sekian...

..Terima kasih sudi baca..