Kejuaraan FESENI tidak sia2...~

Assalamualaikum... salam pembuka bicara... Alhamdulillah bertemu kembali dalam dunia blogging... Alhamdulillah iba di beri kesempatan utk menulis n berceloteh kembali dalam blog yg serba serbi sudah bersawang ni... Maaf kan Iba atas sebab xdapat utk mengupdate banyak benda dalam blog atas sebab2 yg tidak dapat d elakkan.. terlalu la busy gamaknye...

Entry kali ni, Iba nk sambung cerita sal kompang.. Seperti yang korang dah tahu, Iba main kompanG dan mewakili kolej kediaman kesembilan dalam FESENI 11/12.. Dah sertai, haruslah nak tahu tempat ke berapa kompang kami kan...?

Alhamdulillah dengan rezeki yang telah di limpahkan, kami menjadi juara dalam FESENI 11/12.. Memang berbaloi sgt3 kami kene mrh... kami tidur lewat... kami berlatih tiap2 malam.. sangat berbaloi... Alhamdulillah kejayaan yg kami dapat adalah setimpal dengan usaha kami sendiri...

Mungkin penghuni2 kolej yang lain tidak suka akan bunyi kompang.. kami akui mmg bunyi kompang agak mengganggu penghuni kolej... maaf dari kami.. tapi lihatlah hasilnya... kami mengharumkan nama kolej kediaman tun syed Zahiruddin ( KK9)...

Sekalung penghargaan kami tujukan kepada  senior2 GT sudi turun lihat kami training... Kepada warga penghuni kolej yang tahan akan bunyi kompang... terima kasih banyak2...


Saat yg gementar ketika masuk untuk bertanding...

bersemangat waja sekali..



..
Kepang terbaik kami.... ^_^ sungguh bergaya..


Saat menunggu keputusan dari hakim..

Gementar sgt3...
Ketua hakim sedang memberi komen.. Kata beliau sepanjang 5 tahun beliau menjadi ketua hakim. tahun ni adalah tahun yang paling sukar untuk membuat keputusan siapakah layak menjadi juara..




Jom lihat muka2 kegembiraan... ^_^

























Air mata kemenangan seorang pengurus...



Keluarga Besar GT...^_^



Jom kita lihat video pula....




sekian....^_^


..Terima kasih sudi baca..