sem baru, segalanya baru...?

Assalamualaikum.. Salam sejahtera... Selamat pagi n semoga bergembira... Alhamdulillah bertemu kembali.. Alhamdulillah masih di izinkan menulis lg....

Alhamdulillah setelah 3 minggu bercuti, akhirnya cuti yg di beri oleh pihak UM habis... Iba x thu budak2 UM habiskan cuti mereka dengan benda yang bermanfaat atau sebaliknya..

Alhamdulillah Iba habiskan cuti Iba dengan sesuatu yang bermanfaat.. 1 ilmu baru yg Iba xterfikir untuk memilikinya... haha.. Ilmu kompang la... seperti yg telah di ketahui ada 3 entry Iba buat sal kompang... Yela.. I2 yg Iba buat time cuti... 2 minggu cuti Iba habis bersama kompang dan ahli GT...:face64:

Bukanya sem baru, Iba dengar macam2 kat fakulti... Dengar mereka2 ni masing2 melepaskan rindu bersama sahabat2 tersayang.. duk bercerita apa yg mereka buat time cuti la... hmmm... tradisi la 2... baru 3 minggu tidak bersua muka bersama sahabat tercinta, sudah bagaikan 3 tahun tidak bertemu.. haha:face75: Dalam kelas pun still lagi nak becakap n bercerita.. sungguh lucu....:face34:

Selalunya bukak je sem baru, seumpama kita2 ni baru bukak sekolah la kan... so, masing2 ada azam baru... macam2 la Iba dengar azam mereka... Ada yg nk duduk depan, ada yg nk fokus... macam2 la kan... huhu...:face39: Ikut kome le... azam Kome... azam teman plak lain...

Zaman sekolah dulu, Bukak je sekolah wajib la kan semua serba serbi baru.. dari tudung sampai la kasut... Adakan di universiti pun juga bergitu??:face14:

Haha...:face72: Berkemungkinan la kan ada... tp 2 maybe orang yg mampu kot... law cam Iba ni... x mampu rasanya nk tukar serba serbi baru... Semalam punya kuliah Iba pakai tudung sarung.. kire 1st time Iba pakai g kuliah... ha!!!! Budak kelas siap cakap Iba berubah 360 darjah... haha.. So, Iba pun wat la announcment free.. " tudung mak... Tudung mak.." haha... mmg tudung mak pun... deme pun pakat2 gelak ramai...

huhu.. Ok.. cukup sampai sini... Semoga permulaan sembaru di mulakan dengan seseutu yang baik n di akhiri sesuatu yg baik jugak... amiiin.............

sekian...

^_^

..Terima kasih sudi baca..