modul 3s...

Assalamualaikum... salam pembuka bicara.... selamat pagi... alhamdulillah bertemu kembali dalam blog yang serba kekurangan ini...

Pejam celik, pejam celik.. dah nak hais dh kem feseni... Sekejap je rasanya... kem feseni hampir menutup tirainya... mlm ni keputusan sama ada iba layak or x masuk feseni... Iba terima apa2 pun keputusan yang keluar dari mulut Tuan pengurus...:face64:

Berbalik pada tajuk entry kali ni... modul 3s... modul ini dilakukan pada hari ahad 5 feb 2012... modul ini dilakukan oleh event manager Kelab Kompang Gema Tanjung... kirenya Otai GT or Senior GT... dia la yang buat modul ni kat Taman Tasik TTDI, kuala Lumpur... Memang modul yg baik la... ( stamina, showmanship, dgn *lg 1 xingat :face12:) hahaa...


Tp mmg enjoy la... jarang jumpa kem yg sgt santai... mmg seronok sgt2 la... family2 GT yg sgt sporting...


* ni la event manager GT @ senior GT @ Otai GT

Modul yg 1st, Stamina... dia menyuruh kami jogging dlm trek jogging sepanjang tasik TTDI selama 10 minit lebih kurang 1km jugak la trek yg kami lalui.. Ada trek 2km tp agak bahaya.. huh! memang semput la kan... pulak2 iba ni memang xminat sukan... memang lemah la lutut... nak habiskan 1 km dalam masa 10 minit.. agak2 la kan, sempat or x kami buat..? ha...! sempat la... 8 minit lebih je.... masa jogging 2, pancit jugak la iba... ramai jugak budak peempuan yang pancit tp rezeki kami dapat pengurus baik, dia tunggu kami yang pancit n jogging sama-sama ngan kami yang tertinggal di belakang.. hahaha..........! memang stamina banyak la kan....:face64:


* kami baru sampai di Tasik TTDI


* sedang bersedia untuk berjogging...


* haha...! senior2 GT ngah berjogging......
:face64:

* ha...! nmpk x muka orang pancit 2....:face33:


Modul yang ke dua n ketiga sama ada showmanship n apa ntah lg 1... xingat...:face72: huhu.... modul yg 2nd ni, Dia menyuruh kami mengadap tasik dan buat panas suara serta refresh lagu yang sudah kami belaja... Ce korang bayangkan, kami kene menjerit menggunakan suara perut untuk menyanyi.. Memang ramai la orang lalu lalang.. Dia pulak berdiri seberang tasik untuk mendengar kepaduan suara kami...



*ha...! begini la kami kene mengeluarkan suara perut dengan kuat... malu x malu...



Modul 3 ni pulak, selepas panaskan suara dengan refresh lagu, kami di suruh pukul kompang pulak... haha...! memang terbaik la.... Dah la tempat terbuka.... Yg best nya siap ada orang rakam lg... hahaha...!:face75: memang menarik.... time modul ke 3 ni, Iba banyak lost kot... xthu knp.. mybe sbb kne senyum... adeh...:face60: senyum bukan alasan.. haha..



* mcm ni la yang kami kene buat... haha.....! ada bran......?!


Habis je modul 3., maka habis la sesi modul 3s... haha.. ada hadiah kot untuk setiap modul... bagi yang terbaik dapat hadiah...


Align Center
* pemenang untuk modul 1st.. pengurus GT.. sebab zaheer sanggup tunggu kami yang lambat kt belakang.. terserlah sifat kepimpinan... sbb 2 menang...



* pemenang modul 2nd... sbb focus semasa melontarkan vokal... memang pelontar vokal terbaik...



*pemenang modul 3.. terkejut kot... n iba rasa xlayak kot dapat hadiah 2.. sbb iba banyak lost... tp penyebab iba yg iba terpilih sbb bile iba lost iba berusaha untuk masuk balik dengan pukulan... Alhamdulillah... dapat baju free....:face75:


hahaha...! so, habis la sudah cerita.... moh le terjah gmbr lain plak....

* saat yg mendebarkan.. dug dag dug dag...








* kenangan di Tasik TTDI bersama family GT...


* perjalanan balik....


..Terima kasih sudi baca..