what?? pagi ni ada paper sempat lg berblog??

:m: Assalamualaikum.... pembuka bicara.... Selamat pg semua.... Alhamdulillah bertemu kembali kite ye... 1 nikmat yg besar ye kawan2...:face75:

What?? Pg ni iba ada paper KKM ( Kursus Kemahiran Maklumat or Information Skill Course ) Adik2 jgn tru macam kakak ni taw.. tak boleh di bawak contoh..:123:

Paper jam 11.30 a.m tp masih sempat lagi berblog... TOLONG JANGAN CONTOHI SAYA:r::r::r:

Haha.. Iba lupa nak cerita kat korang pengalaman periksa kt UM.. Sekarang UM menggunakan dewan exam yang baru.. Memang sejuk la.. Dan besar.. Hari 1st Iba nak pergi exam ni, ingatkan nak naik bas tapi xjadi sebab tumpang orang..

Iba ada tulis entry sal habis 1 paper.. ok.. ni link die.. DI SISNI.. Iba bersemangat nk jawab examni walaupun baca ala kadar je.. Tup2 sampai kat tepi dewan, kecoj plak sal slip exam salah.. Iba pun jd risau duk dengar diorang tanya2..

Iba pun ikutla bertanya, ada yang dewan 1, dewan 2, dewan 3.. Tu dia... Banyak betul dewan die kan.. haha.. ok, pas2 Iba plik la knp xsama sedangkan kami 1 fakulti.. jeng3..

Dalam slip iba tertera dewan 3.. Iba pun dah naik panik ni.. tanya la deme yang 1 course ngn iba.. Deme kata dewan 2... selidik2 rupe2nya iba print slip awal.. pihak UM tukar slip 29hb 12 2011.. iba print 27hb.. haha.. Mmg la lain..

maka iba pun dengan tekad di hati, yakin sekali masuk dewan 2.. yela... Mana tidaknya... kawan2 yang 1 course semua dewan 2, xkan la Iba dewan 3 plak... aje pelik... oopps... terikut sudeh kata2 acu..

ha!! bagaimana kalau kome?? Cuak x??

ok.. Dah lebih masa untuk berblog.. nak sambung baca sekejap..

Wish me luck...

Jam 11.30 nak berperang dengan paper KKM...

Sekian...


:face64:

..Terima kasih sudi baca..