~ habis 1 paper, 6 paper menanti...~

Assalamualaikum... Salam pembuka bicara... selamat pg semua... Alhamdulillah bertemu kembali di arena blog.. Alhamdulillah dgn limpah kurnia dari Yang Maha Esa iba dpt menulis dlm blog iba yg serba kekurangan ini...

Minggu ni or bulan ni adalah bulan exam.. semua mahasiswa ijazah di setiap universiti di dunia tgh berhempas pulas pg ni tgh study untuk exam yg akan dtg... Xsilap iba la semua Universiti kt dunia sbb dh di selaraskan..

Sedangkan fasihah al-mujibah binti ahmad sibaweh sedang menulis blog... ish3...:face49: haha.. Alhamdulilah ptg td baru habis berperang dengan paper HUBUNGAN ETNIK.... berperang selama 1 jam untuk 40 soalan... wah:x: masa yang begitu lama untuk saya ye... sungguh mengantuk..

haish... xfaham betul la... time kuliah HUBUNGAN ETNIK mengantuk... time exam pun mengantuk betul...:124: agaknya mata iba ni mmg alah dengan sejarah kot.. haha

Iba agak teruja jugak time jawab exam ptg td... xpernah2 iba dpt jawab sal malayan union.. :face33: haha... masa sekolah menengah dulu xlepas bab ni.. just tahu prinsip jus soli je... haha.. mmg nmpk fail sejarah... bab perlembagaan pun sama gak.. HEBAT:x::x: huhu.. sbb 2 sejarah SPM x dpt A1... haha...

Kembali ke topik asal setelah melalut jauh pg2 buta ni... selepas berperang untuk habiskan 1 paper, ada 6 paper lg yg menunggu iba.. menunggu untuk di perangi... haha

Ok.. dah jauh melalut... gud luck to all my friend, gud luck to all family 9th... berperang lah anda dengan hati yang ikhlas...


Selamat Maju Jaya..

sekian..



:face12:

..Terima kasih sudi baca..