~ Gedikkah aku.. ~

Gedikkah aku sekiranya aku mengatakan aku rindu kan korang semua.....?

Gedikkah aku andai aku mengatakan aku teringin melihat gelak tawa korang semua...?

Gedikkah aku sekiranya aku mengatakan aku terlalu rindukan suasana di mana semasa kita bersama sebagai 1 majmuah...?

Gedikkah aku andai aku mengatakan korang sentiasa ada dalam kenangan manis aku...?

Gedikkah aku sekiranya aku menyimpan kenangan manis itu dalam hati aku...?



..Terima kasih sudi baca..

Qaseh'11 terjah kotak fikiran..


Assalamualaikum... Salam pembuka bicara... Selamat pagi semua... What?? pagi?? haha... ye le... semestinya pagi... lihatlah jam.... pukul 4 a.m.... Aha!! mesti ada yang belum tidur kan?? ngaku2!!


Alhamdulillah syukur ke Hadrat Ilahi masih berpeluang untuk berbicara dalam blog yang serba kekurangan ini...


Pagi2 buta ni muula lah feeling pun lain macam kan... pulak2 tadi terdengar lagu binnabil huda.. lagi la feeling habis... Teringat program QASEH'11.... serta merta pulaksatu persatu kenangan menerjah ke kotak fikiran...


1 program yang Iba rasa memang Iba akan ingat sampai bile2.. Lagi2 teringat dekat kawan2 1 majmuah... Rindu sgt3 gelak tawa diorang.. Suka duka... Perselisihan semasa membuat projek akhir sem 4... Banyak kot perselisihan.. ok.. Rahsia majmuah kami... =P


yang penting rindu sgt3 la kt diorang semua... Xtahu ada lagi xpeluang nk berkumpul macam dulu... Andai ada, Iba nk upah cameraman tangkap gambar diorang banyak2.. Or Iba pinajm camera DSLR.. wah!!! xpandai guna sibuk nak pinjam2.. hahaha.. =P


Iba sanggup ulang2 lagu binabil huda 2 semata2 nk kembalikan kenangan ketika kami buat program.. Sekarang dah bawa haluan masing2.... ntah inagt ntah tidak diorang kat Iba erk... xpun diorang cm Iba x?? rindu saat bersama...

Iba nk menjerit... RINDU KORANG SANGAT3!!!.... Teruk la Iba ni.... bukan xjumpa diorang... jumpa je... cume dah x dapat berborak cam dolu2.. haish!! Jauhla air mata.... Jangan wat malu la... Menitis2 pulak.. =P


Jom la terjah gambar...


* saja je wt gmbr hitam putih.. kata zaman dolu2.. haha



* ha!!! so sweet.... tbe2 ada hamperkan kt tgh2 2... hahaha



*hmmmm... rindu sgt nk bertiga cm ni lg.... mmg jumpa tp dah xselalu.. jujur dari hati..
terlalu rindu kan diorang yg dalam gambar ni...



*huhu... lihat la si abg fesi ngah menari untuk adik2.. so sporting...


* gelagat adik2 tangkap belon... huhu... lucu kan....
si abg n kak fasi bersedia untuk krjakan adik2... hua3..



Jom le terjah gelagat adik2 sekolah hamzah... huhu...


* haha... lucukan deme.... sibuk cari ap lah 2 agaknya kan... haha



*hmmm... nagn tgu untu di kerjekan ngan kak n abg fasi.. huhu



* adik2 tgh bersenam... ikut gaya abg2 fasi yg menari kt depan tadi..



* khusyuk sekali adik2 cuba untuk menyelesaikannya... bijak2...


* hmm... macam2 gelagat adik2 ni... haha



ok....

That's all...


^_^


sekian..

..Terima kasih sudi baca..

what?? pagi ni ada paper sempat lg berblog??

:m: Assalamualaikum.... pembuka bicara.... Selamat pg semua.... Alhamdulillah bertemu kembali kite ye... 1 nikmat yg besar ye kawan2...:face75:

What?? Pg ni iba ada paper KKM ( Kursus Kemahiran Maklumat or Information Skill Course ) Adik2 jgn tru macam kakak ni taw.. tak boleh di bawak contoh..:123:

Paper jam 11.30 a.m tp masih sempat lagi berblog... TOLONG JANGAN CONTOHI SAYA:r::r::r:

Haha.. Iba lupa nak cerita kat korang pengalaman periksa kt UM.. Sekarang UM menggunakan dewan exam yang baru.. Memang sejuk la.. Dan besar.. Hari 1st Iba nak pergi exam ni, ingatkan nak naik bas tapi xjadi sebab tumpang orang..

Iba ada tulis entry sal habis 1 paper.. ok.. ni link die.. DI SISNI.. Iba bersemangat nk jawab examni walaupun baca ala kadar je.. Tup2 sampai kat tepi dewan, kecoj plak sal slip exam salah.. Iba pun jd risau duk dengar diorang tanya2..

Iba pun ikutla bertanya, ada yang dewan 1, dewan 2, dewan 3.. Tu dia... Banyak betul dewan die kan.. haha.. ok, pas2 Iba plik la knp xsama sedangkan kami 1 fakulti.. jeng3..

Dalam slip iba tertera dewan 3.. Iba pun dah naik panik ni.. tanya la deme yang 1 course ngn iba.. Deme kata dewan 2... selidik2 rupe2nya iba print slip awal.. pihak UM tukar slip 29hb 12 2011.. iba print 27hb.. haha.. Mmg la lain..

maka iba pun dengan tekad di hati, yakin sekali masuk dewan 2.. yela... Mana tidaknya... kawan2 yang 1 course semua dewan 2, xkan la Iba dewan 3 plak... aje pelik... oopps... terikut sudeh kata2 acu..

ha!! bagaimana kalau kome?? Cuak x??

ok.. Dah lebih masa untuk berblog.. nak sambung baca sekejap..

Wish me luck...

Jam 11.30 nak berperang dengan paper KKM...

Sekian...


:face64:

..Terima kasih sudi baca..

~ habis 1 paper, 6 paper menanti...~

Assalamualaikum... Salam pembuka bicara... selamat pg semua... Alhamdulillah bertemu kembali di arena blog.. Alhamdulillah dgn limpah kurnia dari Yang Maha Esa iba dpt menulis dlm blog iba yg serba kekurangan ini...

Minggu ni or bulan ni adalah bulan exam.. semua mahasiswa ijazah di setiap universiti di dunia tgh berhempas pulas pg ni tgh study untuk exam yg akan dtg... Xsilap iba la semua Universiti kt dunia sbb dh di selaraskan..

Sedangkan fasihah al-mujibah binti ahmad sibaweh sedang menulis blog... ish3...:face49: haha.. Alhamdulilah ptg td baru habis berperang dengan paper HUBUNGAN ETNIK.... berperang selama 1 jam untuk 40 soalan... wah:x: masa yang begitu lama untuk saya ye... sungguh mengantuk..

haish... xfaham betul la... time kuliah HUBUNGAN ETNIK mengantuk... time exam pun mengantuk betul...:124: agaknya mata iba ni mmg alah dengan sejarah kot.. haha

Iba agak teruja jugak time jawab exam ptg td... xpernah2 iba dpt jawab sal malayan union.. :face33: haha... masa sekolah menengah dulu xlepas bab ni.. just tahu prinsip jus soli je... haha.. mmg nmpk fail sejarah... bab perlembagaan pun sama gak.. HEBAT:x::x: huhu.. sbb 2 sejarah SPM x dpt A1... haha...

Kembali ke topik asal setelah melalut jauh pg2 buta ni... selepas berperang untuk habiskan 1 paper, ada 6 paper lg yg menunggu iba.. menunggu untuk di perangi... haha

Ok.. dah jauh melalut... gud luck to all my friend, gud luck to all family 9th... berperang lah anda dengan hati yang ikhlas...


Selamat Maju Jaya..

sekian..



:face12:

..Terima kasih sudi baca..