~ promotion~

Assalamualaikum... Pembuka bicara... Alhamdulillah dengan limpah kurniaNYA iba di izinkan untuk terus bergiat di dalam dunia blog.. Sudah hampir sebulan iba terkandas dan tiada entry mengenai apa2 pun...

Di kesempatan ini, iba ingin memohon sejuta kemaafan kpd pembaca2 dan follower2 iba... Akibat terlalu busy dengan program kolej and assignment Iba terlupa untuk mengupdate entry mengenai promotion craft .... Maaf sgt2...

Untuk pengunjung, pembaca dan follower Iba, khas untuk mereka yang berada di dunia blog sahaja taw.... Tawaran harga barangan craft... yang dibuat oleh Iba sendiri.. 100% handmade... UNTUK ANDA SEMUA, MULAI 21 JAN 2012 - 11 FEB 2012... sebab bulan dec adalah bulan untuk Iba prepare 4 exam final...

TP......

Sekiranya semua xsabo nk tgk, bolehla tgk album Iba promotion craft di FB iba... tp promotion tu dh nak habis taw... sebab tu Iba on promotion baru... promotion ni khas untuk rakan2 n pembaca blog iba...



Dalam masa yang sama, Iba letak dulu gambar2...

brooch love



keychain cupcake



huhu... Dalam masa yang sama Iba nk tag beberapa orang... atas ucapan terima kasih dah banak bantu Iba dengan tutorial yang dema buat....


lyssa
wan hazel
whitey mommy
syamira
cik tom

mana la tahu deme berminat... huhu..:face64:




gambar2 lain akan muncul bila Iba update lain hari...



:face12:



..Terima kasih sudi baca..