~ life hidup dekat U ~

Assalamualaikum dan salam sejahtera.... Alhamdulillah setelah sekian lama iba tidak menjenguk blog iba ni.. Terasa rindu pulak untuk menaip entry.. Dan terasa rindu pulak kepada pembaca2 blog iba.. Di kesempatan ini iba ingin menyusun jari memohon keampunan daripada pembaca2 blog iba.. Sekarang iba tengah busy dengan projek kolej kediaman dan dengan assignment.. Alhamdulillah iba curi masa untuk menaip entry kali ini.. Alhamdulillah juga iba masih berpeluang untuk menaip entry hari ini..

Baru 3 minggu iba berada di Universiti malaya dah macam2 aktiviti yang iba join..  3 minggu yang lepas, iba ikut program MHS (miggu haluan siswa).. Iba sekarang menetap di Kolej Kediaman Tun Syed Zahiruddin ( kk9 ).. KK9 ni special sgt... knp? Sebab satu2 nya kolej kediaman Universiti Malaya yang berada di luar gate n di pendekkan cerita, berada di luar campus...  

Iba kne aktifkan diri dalam projek2 kolej.. untuk melayakkan diri dan menempatkan diri duduk di kolej kediaman 9... Iba suka dan sayang tinggal di kk9... walaupun agak jauh dari fakulti tapi kenderaan nk ke fakulti dah terjamin.. Cafe pun agak murah dan kk9 ni dekat dengan KFC.. hehe


Untuk seminggu ni, tiap2 malam selepas isyak, mesti iba x ad dalam bilik... Iba busy dengan aktiviti kolej.. Biarla orang nak ckp Iba semangat or apa.. Iba xkisah.. sebab ni life iba.. Iba buat sebab xnak menyusahkan emak dan abah.. walaupun Iba dah banyak keluar duit untk beli buku, Iba xsanggup nak mintak duit kat abah.. sebab 2 iba ambil inisiatif untuk niaga...

Iba niaga baragan kraft... Life iba sekarang terasa makin busy... Now, baru Iba rasa life hidup dekat U... Sangat mencabar... Alhamdulillah Iba xada masalah dengan add and drop subject.. Allah sayangkan iba... Bersyukur yang tidak terhingga...

Ok la.... takat ni je la iba berceloteh... ohhh... Iba nk promote dtg la ke gerai STD ( sri tanjung d'lite ) masa hari konvokesyen universiti malaya... Pelbagai makanan ada.. ad untuk breakfast, untuk lunch, dan untuk dinner... dan macam2 lagi... Jemput datang... 

baju limited edition...

^_^

..Terima kasih sudi baca..