Assalamualaikum... Salam sejahtera... Selamat pagi semua... Bismillahirrahmanirrahim pembuka kata pada pagi ini... Alhamdulillah iba berpeluang lagi untuk menulis entry....Alhamdulillah ALLAH masih memberi keizinan kepada ib auntuk merasai nikmat yang paling besar iaitu nikmat bernafas.. Iba harap semua pembaca Iba berada dalam keadaan sihat sejahtera.. Semoga family Iba dikampung sentiasa sihat selalu.. Amiinn... Terasa rindu ingin pulang ke rumah:face41:... rindu teramat sangat dengn rumah dan seisi rumah:6:...

Pagi yang cerah... Alhamdulillah cuaca hari ini seperti dalam keadaan baik... Penatnya memerah otak untuk mendesign poster.. Terasa ingin putus asa.. Tapi bila teingat sikap cepat putus asa bukan sikap mukmin sebenar, cepat2 iba padamkan perasaan ingin putus asa,, Iba gagakan diri terus mendesign:face12:.. Alhamdulillah Iba dah design 3 poster.. Tapi Iba dapat merasakan poster Iba di tolak mentah2... Andaikata poster Iba ditolak mentah2, ini dugaan untuk Iba supaya lebih berfikiran kreatif..

Entry Iba kali ini, nak promosikan hasil tangan Iba.. Hasil tangan craft.. Apa je yang Iba nak Promosi:s::s::s: Apabila dikatakan promosi, haruslah murah2 kan:face64:... huhu.. yupp.. memeng la murah.. nama pun promosikan... Promosi akan bermula 9 oktober - 30 november 2011.. 53 hari promosi barangan craft...

JANGAN LEPASKAN PELUANG:r::r::r::r::r::r::r: Lepas tamatnya promosi ini, harga barangan seperti harga asal:face75:...

Segala gambar promosi akan di update akan datang... selalu jenguk taw blog Iba... Sebarang perubahan akan diberitahu..


:face51:

..Terima kasih sudi baca..

~MMP tutup tirai, STD melambai2~

Assalamualaikum.... Alhamdulillah Iba berkesempatan untuk menulis entry lg hari ni.. Maklumla, hari cuti... Alhamdulillah juga Iba masih diberi peluang untuk berceloteh:face40:.. Terima kasih juga bagi pembaca2 Iba yang tidak pernah rasa boring untuk menjenguk blog Iba.. Iba syg kamu semua:n:...

Lihatlah tajuk entry Iba.. " MMP tutup tirai, STD melambai2 ".. MMP (minggu mesra pelajar ) baru sahaj melabuhkan tirainya malam tadi.. Majlis penutupan dan open house hari raya KK9 di rasmikan oleh master kami, prof. madya DR. Sabri bin Musa.. Meriah sungguh majlis malam tadi.. Pelbagai persembahan yang diadakan oleh wakil2 MMP.. thumbmemang terbaik la mereka yang menjayakan MMP...

Malam tadi kami juga dipersembahkan dengan persembahan yang special... Penyelia kami KK9, cik shafa'atussara.. cik shafa membuat persembahan denagn menyanyikan lagu dato' siti.. Suara beliau persis suara Dato' siti.. Cik shafa adalah backup singer Dato' siti..:face42:

Apabila berakhirnya MMP, projek tahunan kk9 ( STD ) melambai2.. STD( sri tanjung d'lite ) adalah projek tahunan kk9.. projek ap 2? :face14:hahaha.... projek STD ni kami akan buka gerai waktu Konvokesyen berlangsung.. Jadi kami akan buka gerai basah @gerai makanan.. Anda semua dijemput singgah...:face64:

Projek STD ni Iba jadi ajk.. Iba jadi ajk publisiti... Susah kot jd ajk publisiti ni.. huhu tp xkisah... Pengalaman Iba akan bertambah...:face39: Dah dua hari Iba bukak kaunter untuk tempahan baju STD.. Baju limited edition.. Ramai juga yang menempah... Terima kasih Bagi sesiapa yang menempah.. Anda sudah menyokong kk9.... Sayang u all semua:n::n::n:......

Mungkin Iba akan busy dalam dua minggu... Iba nk kene buat poster untuk STD.. Semalam dah buat.. Tp Iba xthu diterima atau tidak poster yg Iba buat dengan kawan Iba... Hope diterima... Iba banyak keje yang nak di buat.. Iba nk siapkan assignment...tinggal minggu depan je Iba kene siapkan...

Ok la... takat sini je Iba celoteh... Iba nk study pulak... wish me luck k...


:face75:

..Terima kasih sudi baca..

~ life hidup dekat U ~

Assalamualaikum dan salam sejahtera.... Alhamdulillah setelah sekian lama iba tidak menjenguk blog iba ni.. Terasa rindu pulak untuk menaip entry.. Dan terasa rindu pulak kepada pembaca2 blog iba.. Di kesempatan ini iba ingin menyusun jari memohon keampunan daripada pembaca2 blog iba.. Sekarang iba tengah busy dengan projek kolej kediaman dan dengan assignment.. Alhamdulillah iba curi masa untuk menaip entry kali ini.. Alhamdulillah juga iba masih berpeluang untuk menaip entry hari ini..

Baru 3 minggu iba berada di Universiti malaya dah macam2 aktiviti yang iba join..  3 minggu yang lepas, iba ikut program MHS (miggu haluan siswa).. Iba sekarang menetap di Kolej Kediaman Tun Syed Zahiruddin ( kk9 ).. KK9 ni special sgt... knp? Sebab satu2 nya kolej kediaman Universiti Malaya yang berada di luar gate n di pendekkan cerita, berada di luar campus...  

Iba kne aktifkan diri dalam projek2 kolej.. untuk melayakkan diri dan menempatkan diri duduk di kolej kediaman 9... Iba suka dan sayang tinggal di kk9... walaupun agak jauh dari fakulti tapi kenderaan nk ke fakulti dah terjamin.. Cafe pun agak murah dan kk9 ni dekat dengan KFC.. hehe


Untuk seminggu ni, tiap2 malam selepas isyak, mesti iba x ad dalam bilik... Iba busy dengan aktiviti kolej.. Biarla orang nak ckp Iba semangat or apa.. Iba xkisah.. sebab ni life iba.. Iba buat sebab xnak menyusahkan emak dan abah.. walaupun Iba dah banyak keluar duit untk beli buku, Iba xsanggup nak mintak duit kat abah.. sebab 2 iba ambil inisiatif untuk niaga...

Iba niaga baragan kraft... Life iba sekarang terasa makin busy... Now, baru Iba rasa life hidup dekat U... Sangat mencabar... Alhamdulillah Iba xada masalah dengan add and drop subject.. Allah sayangkan iba... Bersyukur yang tidak terhingga...

Ok la.... takat ni je la iba berceloteh... ohhh... Iba nk promote dtg la ke gerai STD ( sri tanjung d'lite ) masa hari konvokesyen universiti malaya... Pelbagai makanan ada.. ad untuk breakfast, untuk lunch, dan untuk dinner... dan macam2 lagi... Jemput datang... 

baju limited edition...

^_^

..Terima kasih sudi baca..