~try~

Assalamualaikum.... Salam sejahtera kepada semua..... Alhamdulilah kita bertemu kembali dalam blog iba ni... Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi iba masih berpeluang merasa nikmat berpuasa di bulan yang mulia ini.. 

Sudah lama rasanya tidak update blog dengan entry2 baru... Alhamdulillag baru ada kesempatan.. Maklumla busy seorang ustazah.. huhu... Entry kali ini, mcm plik je kn?? try..... iba try apa? try tackel org ke? Astaghfirullah.... bulan puasa ni lebih baik jaga pandangan... begitu juga dengan bulan yang lain...

Iba try buat  felt craft.... Rasa seronok tengok org buat.. Maka iba pun menceburkan diri la.. kononnya nk asah bakat yang terpendam.. Tapi still masih blajar... Bila dapat buat, rasa happy sangat2 sebab tahu buat... huhu.. tapi xcantik mana la... Maklumla baru berkecimpung dalam bidang ni... Malam tadi lepas terawih iba buat..

karya iba yang pertama.. ni untuk adik yang tersayang..

pandangan belakangnya.. ada huruh "T".. "T" untuk Thoyyibah... adik bongsu iba..

dua hati yang dapat iba siapkan malan tadi.. dua2 untuk adik iba...

huhu... belakangnya ada huruf "A" dan huruf "T".. huruf "A" untuk anna.. 

yang ni brooch yang baru je siap tadi.... brooch bunga....

pandangan belakang brooch bunga iba...

yang ni keychain hp... nama dye bantal.. huhu... baru siap gak...

pandangan belakang keychain hp bantal... ada huruf "J" la... "J" untuk jibah @ "J" untuk jiha...
huhu.... Xthu nak bagi kt adik ke x... sbb dye masi xad hp..

Itula karya iba... huhu.... Iba bagi adik Iba terus dye letak dkt pencil box... huhu.. 


Wallahua'lam.....


^_^
  

..Terima kasih sudi baca..