Free Earphone...Lagi..

Assalamualaikum... alhamdulillah saya masih diberi peluang untuk berceloteh... Baru sebentar tadi saya BW... tiba-tiba terjumpa ada satu blog membuat kontest free earphone...lagi.. 





So, saya pun teringin nak menyertai contest ni.. sapa2 yang teringin, boleh lah join....

    syarat-syaratnya::::
             1:::: kalian kena la follow blog ni LINK.. tapi tuan blog 2 kata, xpayah pun xapa...
             2:::: buat satu entry tentang contest ni..
             3:::: Sertakan gambar contest ni(yang ad kat atas 2) dalam entry kalian dan link kan ke entry ini..
                 4:::: letakkan banner contest kt sidebar kalian..
             5:::: last sekali, kalian tinggalkan link entry n email kat entry ni(entry contest ni)  kat ruang komen.. 

tarikh tutup contest ni    1 JULAI 2011....            

   

..Terima kasih sudi baca..