anda bagi gambar prince bagi rm50...3

Sambungan contest untuk anda bagi gambar prince bagi rm50..
Kategori yang seterusnya...



KATEGORI GAMBAR KETIKA MELANCONG




Gambar ni bersama rakan-rakan universiti ketika melancong di langkawi..Ketika ini, berada di dalam kawasan makan mahsuri... Gambar ini di ambil ketika sedang berteduh time hujan... sempat lagi kami berposing..


Yang ni pun sama cam atas gak.. Gambar ni di ambil dalam kawasam cable car.. kononnya time ni nak naik cable car tapi hujan pulak.. so, xjadi naik.. kami pun posing la.. hari last di langkawi...^_^



Gambar kami dalam bot.. Masa ni kami keliling pulau.. best maik bot.. first time naik bot... lihatlah muka2 ceria kami pergi melancong bersama...



Gambar kami mula2 smpai di pulau.. xingat nama pulau ni... tapi time ni semua seluar basah
belah bawahnya... yela.. mana x nya.. lompat dari bot.. tinggi 2... tu yang masing2 basah seluarnya...


huhuhu... Sampai sini je... khas untuk contest taw.... tidak bersambung dah..... heheheh^_^
..Terima kasih sudi baca..